Riool Ontstoppen 
Den Haag

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Den Haag

Riool Ontstoppen Den Haag? Komt het water via wastafel omhoog op het moment dat u de wc doorspoelt of hoort u een borrelend geluid uit uw afvoeren? Dat betekent dat dat u te maken heeft met een hardnekkige verstopping.

In de meeste gevallen zijn verstoppingen in riolen lastig te verhelpen. Wij snappen goed dat u zelf waarschijnlijk niet het materiaal of de kennis in huis hebt om zelf uw riool te ontstoppen. Gelukkig beschikt Ontstoppingsdienst Den Haag over professionele apparatuur om elke verstopping te verhelpen.

Om onnodige schade te voorkomen stellen wij voor om zo snel mogelijk de verstopping te verhelpen. Wanneer u langer wacht, worden de problemen alsmaar groter en vervelender. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Den Haag.

Wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u contact opnemen via 070 204 35 82. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Riool Ontstoppen Den Haag staat voor u klaar!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Denhaag

Services

Ontstoppingsdienst Den Haag

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

070 204 35 82

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Den Haag. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Den Haag.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsbedrijf Den Haag

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Den Haag kunnen alle verstoppingen verhelpen. 

Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw riool vervangen of geïnspecteerd moet worden, kunt u bij ons terecht.

Ons werkgebied omvat heel Den Haag en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Den Haag of daar net buiten woont, Ontstoppingsbedrijf Den Haag komt zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool en wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? Ontstoppingsbedrijf Den Haag wilt u hier zeker graag bij helpen! Wij zijn te bereiken op 070 204 35 82.

Riool Ontstoppen Denhaag
Denhaag Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Denhaag
Denhaag Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Een verstopping ontstaat vaak geleidelijk over de tijd. In sommige gevallen kan dit proces maanden duren.

Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken. Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan.

De kans op verstoppingen is ook groter als het riool verouderd is. Dit komt omdat de riolen van oudere huizen zijn aangelegd met gresbuizen. Hier kunnen boomwortels relatief gemakkelijk doorheen groeien in de loop der jaren.

Nieuwe huizen worden tegenwoordig rioolbuizen gemaakt van kunststof. Kunststof is veel sterker dan gres. Dit zorgt ervoor dat boomwortels veel lastiger het riool binnen kunnen komen en u dus minder vaak last heeft van verstoppingen.

Tot slot is een verkeerde aanleg van de riolering nog een mogelijke oorzaaak van rioolverstoppingen. Denk hierbij aan te veel bochten of tegenschot waardoor de doorstroming van het water belemmerd wordt en er blokkades ontstaan.

Wij komen graag langs om uw riool te ontstoppen! Neem contact op met Ontstoppingsdienst Den Haag op 070 204 35 82.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Wanneer u zelf uw riool wilt ontstoppen, is het van belang eerst erachter te komen waar de verstopping zich bevindt, zodat u vervolgens uw ontstoppingsmethode kunt kiezen.

Een diep gelegen rioolverstopping is lastig om zelf te verhelpen. Als u er wél bij kunt hoeft u alleen nog maar een ontstoppingsmethode te kiezen. Hieronder hebben wij een aantal methodes beschreven die u kunt toepassen om het riool te ontstoppen.

Wilt u uw riool liever laten ontstoppen door een ervaren ontstopper? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Den Haag via 070 204 35 82 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken!

Denhaag Wc Verstopt
Riool Verstopt Denhaag
Ontstoppingsdienst Denhaag
Riool Ontstoppen Denhaag Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een flexibele stalen veer die gebruikt kan worden voor verstoppingen die niet te diep in de afvoer zitten. Het is wel een methode die niet zonder risico is omdat het vrij eenvoudig is om schade aan de afvoerbuis te creëren.
U zou niet de eerste zijn die vast komt te zitten met de veer en vervolgens onbedoeld schade aanricht met het lostrekken ervan. Vaak ontstaat er dan een lekkage omdat een bocht is beschadigd of twee afvoerbuizen niet goed meer op elkaar aansluiten.

Het is daarom belangrijk om uiterst voorzichtig te zijn met het een ontstoppingsveer. Voor degenen die het toch willen proberen hebben we beschreven hoe je het riool kan ontstoppen met een veer. Hopelijk komt u niet vast te zitten.

Duw de kop van de veer in de verstopte afvoer. U moet de veer verder blijven duwen tot u de rioolverstopping bereikt heeft. Sommige afvoerleidingen zijn niet recht en bevatten bochten. In dat geval is het mogelijk dat u de veer even moet duwen en/of draaien.

Wij raden u aan om dit heel voorzichtig te doen. Hiermee voorkomt u dat u schade aanricht aan de afvoer of het riool. Mocht u vast komen te zitten kunt u ons altijd bellen, Ontstoppingsbedrijf Den Haag helpt u graag met uw verstopping.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Loopt het water nog wel door? Dan kunt u ook proberen om de verstopping verhelpen te met een hogedrukreiniger. Als de afvoer helemaal verstopt zit kunt u een ontstoppingsveer gebruiken om een doorgang te creëren.
Het water dat u in de afvoer spuit met de hogedrukreiniger moet ergens heen kunnen. Een verstopping is vaak zo hard dat het niet gelijk weg is. Als de blokkade te groot is komt al het water de afvoer uit gespoten.

Wilt u het toch proberen om zelf uw riool te ontstoppen met een hogedrukreiniger? Dan kunt u onderstaande instructies volgen:

Druk de kop van de hogedrukreiniger zo ver mogelijk de rioolbuis in. Begin met spuiten. Komt het water direct uit de afvoer gespoten? STOP! Als u doorgaat is de kans aanwezig dat u schade aanricht of de verstopping nog hardnekkiger maakt.

Gaat het goed? Ga door en spoel de leiding vervolgens een aantal minuten goed door. U kunt eventueel ook nog een emmer met soda en azijn door de afvoer heen gieten om het vuil los te maken. Hoe u dit doet kunt u hieronder lezen.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Denhaag
Denhaag Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Denhaag
Ontstoppen Riool Denhaag

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

Soda heeft een ontvettende en reinigende werking. Hetzelfde geldt voor azijn. Daarom zijn dit twee ideale middelen voor het verhelpen van verstoppingen.
Soda en azijn zijn uitermate geschikt voor het ontstoppen van gootstenen, wastafels of doucheputjes. Door het spoelen met soda en azijn komen vuilresten zoals vet, etensresten, zeep en haren los van de binnenwand van de afvoer.

U kunt dit doen door een glas te vullen met soda en een glas te vullen met azijn. Dit doet u in een emmer en vervolgens vult u de emmer met warm water. U roert het mengsel en giet de emmer vanaf hoogte leeg in de wc om druk te creëren op de blokkade.

Nu is het wachten tot de soda en azijn zijn werk hebben gedaan om in te trekken. Dit kan meerdere uren duren. Het is daarom aan te raden om het een nacht te laten staan. De volgende morgen kunt u dan controleren of de afvoer weer goed functioneert.

U kunt controleren of de afvoer weer goed functioneert door nogmaals een emmer met warm water te vullen en deze weer leeg te gieten in de afvoer. Eventueel kunt u er ook weer een glas soda en azijn in de emmer doen, dit kan nooit kwaad.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Wij adviseren u om geen chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken. Deze middelen zijn lang niet altijd effectief en de chemicaliën in deze middelen zijn niet goed voor de afvoer. De bijtende werking zorgt ervoor de de binnenwand van de afvoer wordt aangetast.
Dergelijke middelen zijn ook slecht voor de gezondheid. U kunt er een chemische verbranding van krijgen als het op uw huid komt. De dampen die vrijkomen bij het gebruik van het middel zorgen daarnaast luchtwegproblemen zoals hoesten en benauwdheid.

Tot slot is het mogelijk dat de middelen hard worden en gaan klonten. Hierdoor ontstaat er een verstopping van ontstoppingsmiddel voor de verstopping die er al zat. Het probleem wordt dan alleen maar groter.

Behalve het feit dat veel ontstoppingsmiddelen niet goed werken, is het ook zo dat al die chemicaliën weer weggespoeld moeten worden. Hierdoor wordt het water in het hoofdriool vervuild. Daarnaast is de afbraak van al die chemicaliën niet goed voor het milieu.

Ontstoppen Wc Denhaag
Denhaag Ontstoppen Afvoer
Denhaag Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Denhaag

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u een professioneel ontstoppingsbedrijf nodig voor een verstopping of een ander rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Den Haag helpt u graag, neem gerust contact op!
Onze vakmannen hebben jaren ervaring met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen. Daarnaast zijn zij voorzien van professionele ontstoppingsmachines waarmee elke verstopping opgespoord en opgelost kan worden.

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Den Haag is open en transparant. U ontvangt van ons altijd vooraf een prijsopgave. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo heeft u ook geen vervelende financiële verrassingen.

Ontstoppingsdienst Den Haag is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen. Onze service staat centraal en staan wij garant voor een professionele ontstopping. Neem gerust contact op via 070 204 35 82 om een afspraak te maken.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Den Haag
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Den Haag rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 070 204 35 82

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Den Haag

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Den Haag

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Den Haag!

Afvoer Ontstoppen Den Haag

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Den Haag

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Den Haag

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Den Haag

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Den Haag

Ontstoppingsdienst Den Haag is al sinds 1992 gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen u daarnaast helpen met andere afvoer en riool werkzaamheden.

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Den Haag is eerlijk en transparant. U ontvangt van ons op locatie een prijsopgave. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo heeft u ook geen vervelende financiële verrassingen.

Ontstoppingsdienst Den Haag helpt u graag bij het ontstoppen van een afvoer of het riool. Daarnaast staan wij graag voor u klaar in het geval van een ander afvoer- of rioolprobleem. Neem gerust contact op via 070 204 35 82 om een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Den Haag te werk?
Het begint met het maken van een afspraak met Ontstoppingsdienst Den Haag. U kunt telefonisch een afspraak inplannen. Er wordt dan een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Tijdens het bezoek onderzoekt onze monteur eerst waar de verstopping zich bevindt en hoe de blokkade het meest effectief verholpen kan worden. Als dit duidelijk is krijgt u een prijsopgave met de verwachte arbeidstijd en benodigde materialen en/of machines.

Een vakman van Ontstoppingsbedrijf Den Haag begint pas met de werkzaamheden nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave. Neem gerust contact op via 070 204 35 82 als u nog vragen heeft over werkwijze.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Een afspraak is te annuleren door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsdienst Den Haag via 070 204 35 82.
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u contact opneemt voor een afspraak wordt er een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Als het iets uitloopt bij een eerdere klus, dan belt de monteur u optijd op om u te informeren.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Meestal lukt het onze ontstoppers om een verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen. Dit is afhankelijk van de ernst van de verstopping.

De monteur maakt vooraf op locatie een inschatting van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt overlegd tijdens het maken van de prijsopgave. Pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave, start de monteur de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 070 204 35 82.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 070 204 35 82.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Den Haag uit?
Ontstoppingsdienst Den Haag ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Den Haag bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Den Haag en omstreken. Waar u ook woont in Den Haag, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!