Ontstoppingsbedrijf
Den Haag

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsbedrijf Den Haag

Ontstoppingsbedrijf Den Haag? Heeft u een verstopping? Zonder het juiste materiaal zijn de meeste verstoppingen lastig te verhelpen. Veelvoorkomende verstoppingen zijn een verstopt toilet en een gootsteen die niet meer goed doorloopt.
Het kan natuurlijk ook zijn dat een andere afvoer of de riolering verstopt is. Het maakt ons niet uit wat voor verstopping u heeft, onze ontstoppers kunnen elke verstopping verhelpen.

Onze vakmannen werken met de nieuwste ontstoppingsmachines waaronder een veermachine, een hogedruk machine en een rioolcamera. Met deze apparatuur kan elke verstopping vakkundig opgespoord en verholpen worden.

Hoe langer de verstopping er zit, des te hardnekkiger deze wordt. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk een ontstoppingsbedrijf in te schakelen als de verstopping steeds erger. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Den Haag via 070 204 35 82.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Denhaag

Services

Ontstoppingsdienst Den Haag

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

070 204 35 82

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Den Haag. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Den Haag.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Als het rioolwater uit de wc omhoog komt wilt u natuurlijk dat er direct iemand langskomt om de verstopping te verhelpen. Gelukkig heeft Ontstoppingsbedrijf Den Haag een goede oplossing: een spoedservice.
Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar voor verstoppingen die niet kunnen wachten en met spoed opgelost moeten worden. Heeft u met spoed iemand nodig? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Bel direct met een collega om uw klus te bespreken.

Heeft u een verstopping die snel opgelost moet worden? Bel dan naar Ontstoppingsbedrijf Den Haag via 070 204 35 82. Wij komen zo snel mogelijk langs om u te helpen.

Loodgieters Denhaag
Afvoer Verstopping Denhaag

Jaren Ervaring

Denhaag Riool Verstopping
Riool Ontstopping Denhaag

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Een verstopping is soms makkelijk te herkennen doordat het water helemaal niet meer wegstroomt. Dan is het wel duidelijk dat er een verstopping is. Toch kun je het soms al in een eerder stadium ontdekken.
Een beginnende verstopping maakt vrijwel altijd een borrelend geluid wanneer het water wegstroomt. Daarnaast is het mogelijk dat de afvoer gaat stinken. Hoe erger de verstopping is, des te meer het kan ruiken naar het riool.

Het is van belang om snel actie te ondernemen als u merkt dat de afvoer minder goed functioneert. Hopelijk is er dan nog zelf wat aan te doen. Hoe langer u wacht, des te hardnekkiger de verstopping wordt.

De meeste mensen weten niet hoe een verstopping het best verholpen kan worden of zijn niet in staat om zelf de blokkade te verwijderen. Verstoppingen kunnen erg vervelend zijn en voor veel overlast zorgen.

In veel gevallen is een verstopping ook te lastig om te verhelpen te verhelpen omdat de meeste mensen niet over de nodige kennis en/of machines beschikken.

Heeft u te maken met een verstopping in een afvoer of het riool? Wij komen graag langs om deze te ontstoppen! Neem contact op met Ontstoppingsdienst Den Haag op 070 204 35 82.

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Het ontstaan van verstoppingen is vaak een proces wat enige tijd duurt. In de meeste gevallen begint dit met een kleine ophoping. Vaak door iets wat in het riool is gevallen.
Deze ophoping wordt hard waarna nog meer deeltjes daarachter kunnen blijven steken. Hierdoor ontstaat er een steeds groter wordende blokkade die blijft groeien totdat het water er niet meer doorheen kan stromen.

Het is ook mogelijk dat de verstopping wordt veroorzaakt door boomwortels. Dit ziet Ontstoppingsbedrijf Den Haag vooral bij oudere huizen met riolering van gresbuizen. Wortels kunnen vrij makkelijk door de gresbuizen groeien waardoor er een blokkade kan ontstaan.

Bij nieuwe huizen worden er geen gresbuizen meer gebruikt voor het aanleggen van het riool. In plaats daarvan worden pvc-buizen gebruikt voor de afvoer van vuil water. Dergelijk kunststof is veel sterker dan gres. Dit zorgt ervoor dat de kans op een verstopping door boomwortels kleiner is.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door een ervaren professional? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Den Haag op 070 204 35 82.

Wc Verstopping Denhaag
Riool Verstopping Denhaag Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Denhaag
Riool Verstopt Denhaag

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Heb jij last van een overstromende wc? Of zitten ineens alle afvoeren verstopt? Dat is vervelend, maar geen zorgen! Ontstoppingsbedrijf Den Haag helpt u graag!

Onze ontstoppers hebben speciaal voor u een aantal manieren beschreven met instructies die u kunt volgen om zelf de verstopping te verhelpen. Deze methodes werken voor verstoppingen die niet te hardnekkig zijn.

Ten eerste is het van belang om te achterhalen wat de oorzaak van de verstopping is. Een toilet dat verstopt is door wc-papier wordt anders opgelost dan een wc die verstopt is door het wegspoelen van vet/olie en etensresten.

Vervolgens is belangrijk om te bepalen waar de verstopping zit. Het is mogelijk dat de blokkade zich in het begin van de afvoer bevindt of dat de verstopping diep in het riool zit.

Een diep gelegen rioolverstopping is vrijwel niet zelf te verhelpen. U kunt er dan niet bij of de verstopping zit te erg vastgeplakt aan de binnenwand van de afvoer. U kunt dan niet voldoende kracht creëren om de blokkade los te maken.

Wilt u uw verstopping liever laten verhelpen door een ervaren ontstopper? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Den Haag via 070 204 35 82.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het internet staat vol met beschrijvingen en ontstoppingsmiddelen die u kunt gebruiken om een verstopping te verhelpen. Helaas hebben ook veel middelen niet het gewenste effect.
Onze ontstoppers hebben speciaal voor u een aantal manieren beschreven met instructies die u kunt volgen om zelf de verstopping te verhelpen.

Deze methodes werken voor milde verstoppingen die niet te hardnekkig zijn. Als het met deze methodes niet lukt, dan is de verstopping toch te hardnekkig en kunt u het best een ontstoppingsbedrijf inschakelen.

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Den Haag helpen u graag. Neem gerust contact op via 070 204 35 82.

Denhaag Wc Ontstoppen
Denhaag Verstopping Riool
Denhaag Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Denhaag

De welbekende plopper

Afvoerverstopping verhelpen met een plopper

Wilt u uw afvoerverstopping verhelpen met een plopper? Dat is zeker mogelijk wanneer de verstopping vlak bij de afvoeropening zit, of in de sifon. Dan kunt u met de plopper zuigkracht creëren om de blokkade terug naar boven te halen.
Voor diep gelegen verstoppingen is de plopper minder geschikt. Dan kunt u niet voldoende kracht creëren om de blokkade los te maken. Maar u kunt het natuurlijk altijd proberen. Hieronder leest u hoe de plopper effectief gebruikt kan worden.

Voor een goede aansluiting op de afvoer is het belangrijk dat de plopper flexibel wordt gemaakt door deze onder een warme kraan te houden.

Zet de plopper op de verstopte afvoer. Duw de steel naar beneden en trek hem vervolgens terug omhoog. Als het goed is voelt u weerstand bij het terugtrekken. Dat is de zuigkracht die nodig om de verstopping naar boven te halen.

U moet dit herhalen zodat er een pompende beweging ontstaat die zuigkracht creëert. Een verstopping is helaas meestal niet één keer trekken al verholpen.

Gelukt om de verstopping naar boven te halen? Dan kunt u de blokkade met de hand verwijderen en vervolgens de afvoer doorspoelen met een emmer met warm water.

Soda en azijn

WC ontstoppen met soda en azijn

De wc ontstoppen met soda en azijn is een mogelijkheid als een plopper niet gewerkt heeft. Beide middelen hebben een reinigende en ontvettende werking waardoor de blokkade hopelijk los komt van de afvoerwand.
Dit kunt u doen door een emmer te vullen met warm water. Het water moet niet te heet zijn want dan kunt u het porselein van de wc beschadigen of zelfs breken.

Doe vervolgens twee kopjes soda en twee kopjes azijn in de emmer. Roer het mengsel vervolgens even goed en giet het vanaf zo hoog mogelijk in de wc.

U zorgt voor meer druk door de emmer hoog te houden. Hoe hoger de emmer gehouden wordt, des te meer druk er komt op de blokkade.

Hopelijk is dit voldoende om de blokkade door de afvoer heen te forceren en de verstopping te verhelpen. Het is mogelijk dat u meerdere emmers door de wc moet gieten om alle resten van de verstopping weg te spoelen.

Denhaag Loodgieter
Denhaag Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Denhaag
Wc Ontstoppingsdienst Denhaag

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Als de verstopping niet te diep in het riool zit kunt u de blokkade wellicht zelf afbreken met een ontstoppingsveer. Anders is een professionele veermachine nodig die de blokkade naar het riool kan afvoeren.
Het is belangrijk om zeer voorzichtig te zijn. U zou niet de eerste zijn die vast komt te zitten met de veer. Hieronder hebben wij voor u een stappenplan met instructies die u kunt volgen om de afvoer te ontstoppen met een ontstoppingsveer:

Duw de veer zo diep mogelijk afvoer in. Afvoerleidingen bevatten vrijwel altijd bochten. Om langs de bocht te komen moet u op gevoel draaien en duwen aan de veer.

Verstopping bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken van de wanden door te duwen, draaien en trekken aan de veer. Let op dat u hierbij geen schade aanricht.

Om te controleren of de afvoer weer functioneert zoals het hoort giet u een emmer warm met warm water (en eventueel wat soda) leeg in de afvoer. Het soda zorgt ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Stroomt de afvoer nog wel door? Dan is een hogedrukreiniger een methode die u kunt gebruiken voor het ontstoppen. 

Om waterschade te voorkomen raden wij u aan om eerst een emmer met water leeg te gieten om te kijken of er voldoende doorstroming is.

Blijft het water staan? Dan kunt u beter een andere methode kiezen die wij hierboven beschreven hebben. Als die methodes niet werken, dan kunt u het best een ontstoppingsbedrijf bellen.

Loopt het water nog weg? Dan kunt u proberen om de verstopping te verhelpen met een hogedrukreiniger. U kunt dit doen door de kop van de hogedrukreiniger zo ver mogelijk in de afvoer te doen en een aantal minuten te spuiten om de blokkade weg te spoelen.

Afvoer Ontstoppingsdienst Denhaag
Afvoer Verstopt Denhaag
Denhaag Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Denhaag

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Een vloeibaar ontstoppingsmiddel heeft weinig nut tegen een blokkade die in loop der maanden is ontstaan. Dan moet de blokkade echt afgebroken worden met een ontstoppingsveer. Dit kunt u zelf doen zolang de blokkade niet te diep zit.

Chemische ontstoppingsmiddelen kunnen schade aanrichten aan uw afvoer en het riool. Dit komt door de bijtende werking die ontstoppingsmiddelen hebben. Om een chemische verbranding te voorkomen is het ook altijd oppassen dat het middel niet op uw huid komt.

Bij het gebruik van deze middelen komen ook veel dampen vrij. Deze dampen moeten vooral niet ingeademd worden, dit is schadelijk voor uw luchtwegen. U kunt met inademen last krijgen van benauwdheid en veelvuldig hoesten.

Of het middel wel of niet werkt, uiteindelijk komen de chemicaliën allemaal in het riool terecht. Het water in het riool wordt hierdoor onnodig vervuild. De vervuiling van het rioolwater is niet goed voor de waterzuivering en daarnaast is de afbraak van al die chemicaliën niet goed voor het milieu.

De loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Den Haag begrijpen dat het lastig kan zijn om een goede methode te kiezen waarmee de verstopping verholpen kan worden. Daarom worden een aantal methodes voor u toegelicht

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Hebben de beschreven methodes niet het gewenste resultaat gehad? Schakel dan gerust de hulp in van een ervaren vakman van Ontstoppingsdienst Den Haag.
Ontstoppingsbedrijf Den Haag kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook helpen met andere werkzaamheden zoals een reiniging. Onze hogedrukmachine is zo krachtig dat alle aanslag en vuil van de afvoerbuizen wordt schoongespoten.

Daarnaast hebben we een rioolcamera die de staat van uw riool en afvoer kan inspecteren. Ook doen wij een inspectie om bijvoorbeeld de locatie van een leidingbreuk of beginnende verstopping te bepalen. Dit is op de centimeter nauwkeurig te bepalen.

Zo hoeft er bij een reparatie of vervanging maar een klein deel opengebroken te worden. Wij hebben veel ervaring met de aanleg van riolering. Daarnaast hebben wij veel kennis over de manier waarop de afvoerbuizen gelegd moeten worden om verstoppingen te voorkomen.

Schakel dus gerust één van onze ervaren loodgieters in voor uw afvoer- of rioolproblemen! Wij staan voor u klaar en zorgen altijd voor een professionele afhandeling van het probleem.

Service staat bij ons voorop. Onze ontstoppers leveren zelfs 24/7 hulp bij het verhelpen van spoedklussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.

Wilt u de hulp inschakelen van een professioneel ontstoppingsbedrijf bij u uit de regio? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Den Haag helpen u graag. Neem gerust contact op voor een afspraak via 070 204 35 82. Wij ontstoppen op een verantwoorde en professionele manier.

Partners: Dakdekker Den Haag

Ontstoppen Riool Denhaag
Verstopping Afvoer Denhaag

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Den Haag
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Den Haag rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 070 204 35 82

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Den Haag

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Den Haag

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Den Haag!

Afvoer Ontstoppen Den Haag

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Den Haag

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Den Haag

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Den Haag

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Den Haag

Ontstoppingsdienst Den Haag is al sinds 1992 gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen u daarnaast helpen met andere afvoer en riool werkzaamheden.

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Den Haag is eerlijk en transparant. U ontvangt van ons op locatie een prijsopgave. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo heeft u ook geen vervelende financiële verrassingen.

Ontstoppingsdienst Den Haag helpt u graag bij het ontstoppen van een afvoer of het riool. Daarnaast staan wij graag voor u klaar in het geval van een ander afvoer- of rioolprobleem. Neem gerust contact op via 070 204 35 82 om een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Den Haag te werk?
Het begint met het maken van een afspraak met Ontstoppingsdienst Den Haag. U kunt telefonisch een afspraak inplannen. Er wordt dan een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Tijdens het bezoek onderzoekt onze monteur eerst waar de verstopping zich bevindt en hoe de blokkade het meest effectief verholpen kan worden. Als dit duidelijk is krijgt u een prijsopgave met de verwachte arbeidstijd en benodigde materialen en/of machines.

Een vakman van Ontstoppingsbedrijf Den Haag begint pas met de werkzaamheden nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave. Neem gerust contact op via 070 204 35 82 als u nog vragen heeft over werkwijze.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Een afspraak is te annuleren door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsdienst Den Haag via 070 204 35 82.
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u contact opneemt voor een afspraak wordt er een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Als het iets uitloopt bij een eerdere klus, dan belt de monteur u optijd op om u te informeren.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Meestal lukt het onze ontstoppers om een verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen. Dit is afhankelijk van de ernst van de verstopping.

De monteur maakt vooraf op locatie een inschatting van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt overlegd tijdens het maken van de prijsopgave. Pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave, start de monteur de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 070 204 35 82.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 070 204 35 82.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Den Haag uit?
Ontstoppingsdienst Den Haag ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Den Haag bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Den Haag en omstreken. Waar u ook woont in Den Haag, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!